Tijdloos behang: zwart/wit

Zwart wit behang, een beter duo bestaat er niet! En ook nog eens een oneindig leven in het behang wereldje. Door middel van deze kleuren combinatie kun je bijna niet verveeld raken. Omdat dit zulke neutrale kleuren zijn kan je bijna alles combineren met het behang. Zwart/ wit behang is ideaal behang als je voor een chique uitstalling wil gaan. Zwart wit behang met een print zoals: zwart wit bloemenbehang geeft een artistieke touch aan jou woon, werk of slaapkamer. Zwart wit behang in een streeplook, is ook een mooi voorbeeld. De krachtige zwarte tint gecombineerd met het verfrissende wit, zorgt voor een luchtig gevoel in de kamer.

Toont alle 15 resultaten

Show sidebar

Zwart wit bloemen behang

Erg mooi, donkere bloemen behang! Dit zorgt voor een gezellige en
moderne sfeer in de kamer. Afwisselend met donkere en lichte effecten om een extra dimensie aan het behang te geven.

Hypnotiserend zwart/wit behang

Leuk hypnotiserend zwart & wit behang. Dit zorgt voor een compleet unieke wand die je niet vaak tegen komt. Strak & stijlvol!

Zwart & wit oerwoud behang

Zwart & Wit oerwoud behang! Geweldig behang voor een stoere en avontuurlijke sfeer in de kamer. Dit zorgt voor gezellig maar ook uniek behang. Ben je na het lezen helemaal overtuigt om zwart/wit behang aan te gaan schaffen. Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in ons assortiment. Ons assortiment is erg ruim, hierdoor kan je verschillende patronen met elkaar vergelijken!

Zwart/wit behang van Mooimuur.nl

Bij MuurMooi hebben wij behang van hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs. Zo heb je jarenlang plezier van jouw behang zonder dat je er te veel voor betaald. Ook hebben wij een groot assortiment, zodat ji het behang af kan stemmen op jouw eigen interieur. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op via 0320 320 007 of mail naar klantenservice@muurmooi.nl. Wij helpen je graag verder!