LATEN WE EENS KENNISMAKEN!

OVER MUURMOOI.NL

MuurMooi is een webshop van het bedrijf Royal Commerce. Royal Commerce is een handelsbedrijf waarmee wij erg veel ervaring op hebben kunnen doen met het importeren van producten over de gehele wereld.

Door deze expertise breiden wij ons assortiment steeds uit met producten van over de hele wereld. Zo hopen wij een uniek assortiment te kunnen voeren met mooie producten voor jouw assortiment!

Kwaliteit:

Tegenwoordig wordt er veel wanddecoratie verkocht wat van erg slecht en goedkoop materiaal is gemaakt. Wandkastjes die geheel uit plastic bestaan, of posters van goedkoop en milieuonvriendelijk papier. MuurMooi richt zich niet op producten met een zo’n laag mogelijke inkoopprijs, maar op producten die voldoen aan een hoge kwaliteitsgraad.

Service:

Dat de klant tevreden is vinden wij het allerbelangrijkste. Daarom kun je ons tijdens kantooruren bellen, maar zijn we buiten de kantooruren om heel goed te bereiken op WhatsApp en per e-mail.

Behang met plantenpatroon
HEB JIJ EEN GEWELDIG PRODUCT VOOR AAN DE WAND?

LATEN WE SAMENWERKEN!

Heb jij een leuk product voor aan de wand die je graag wilt verkopen? Wij zijn altijd opzoek naar unieke producten voor aan de muur! Wij staan open voor een gesprek om te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Zie jij hier eventueel een toekomst in? Stuur dan een mailtje naar sten@muurmooi.nl!
Plant bladeren
Botanische poster
Palmbladeren