Fiore BN-Walls

De Fiore collectie van het bekende en gerenomeerde merk BN-Walls kenmerkt zich door kleurrijk bloemen behang. Van hele felle kleuren tot zachte pasteltinten, in de Fiore BN-Walls collectie is er voor ieder wat wils. Al ons behang wordt binnen 1 tot 2 dagen verzonden, en dat zonder verzendkosten!

Toont alle 13 resultaten

Toon zijbalk

Vraag gemakkelijk samples aan

Dit behang zal er natuurlijk ontzettend gaaf uitzien op jouw computerscherm. Maar wil je toch zeker weten dat de kleuren exact passen in jouw interieur? Dan kan je gemakkelijk via onze site behangsamples aanvragen. We sturen dan een handig staaltje op van de behangetjes die jij graag wilt ontvangen! Ideaal, zo weet je namelijk zeker dat het behang echt is wat je wilt.

Fiore BN-Walls, erg vrolijk behang

Deze behangcollectie is ideaal voor mensen die graag hun muur willen opvrolijken! Het behang is met de vele gave kleurtjes en patroontjes ontzettend vrolijk om jouw muur een andere en vrolijke sfeer te geven. Van een mooie gele felle kleur, tot zacht lichtblauw, met deze collectie kunnen we je vele gave kleuren aanbieden! Weet jij al aan welke muur dit prachtige behang komt?

Gemakkelijk te behangen

Deze collectie bestaat uit vliesbehang. Vlies behang is behang gedrukt op een glasvezelvlies. Dit is momenteel de beste kwaliteit die je in de behangwereld kan verkrijgen, en het voordeel is dan ook dat je niet meer het behang zelf in hoeft te lijmen. Ook is vliesbehang zo sterk, dat het bijna niet te scheuren valt en het gegarandeerd lang mooi blijft. Vliesbehang heeft namelijk geen tot weinig last van verkleuringen door UV-straling.