Arte Facet Behang

Het Arte Facet behang is één van de populairste behangpatronen van dit moment. Dit behangontwerp is geïnspireerd op de schittering en scherpte van geslepen edelstenen. De facetten creëren een speels spel van licht en schaduw, waardoor de muren tot leven komen. Het Facet behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, variërend van zachte pasteltinten tot gedurfde en levendige kleuren, zodat je de perfecte keuze kunt maken die bij jouw interieur past.

Toont alle 10 resultaten

Toon zijbalk

Modern patroon

Het Arte Facet behang is een ware blikvanger dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Met zijn opvallende geometrische patronen en glinsterende effecten geeft het Facet behang een moderne en luxueuze uitstraling aan elke ruimte. Door het effect van de verschillende lijnen in dit behang zorgt lichtinval voor een mooi 3D gevoel aan de wand. Hier creëer je een luxe en hotelchique gevoel aan de wand. Weet jij al welke ruimte in huis je aan gaat pakken met dit prachtige behang?

Hoge kwaliteit, Arte Facet behang

Wat dit behang zo uniek maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Het behang is vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap, wat resulteert in een verfijnde en duurzame afwerking. De subtiele glinstering en textuur van het behang zorgen voor een prachtige visuele impact, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van diepte en dimensie toevoegt aan de muren. Hierdoor blijft het behang lang en mooi aan de mur zitten. Tevens is het gemakkelijk te behangen! Door aan de slag te gaan met onze Arte Clear Pro behanglijm heb je dit behang zo aan de wand zitten! Ben jij klaar voor jouw nieuwe muur? 🙂