LET OP: drukte bij PostNL kan voor enkele dagen vertraging zorgen

Verzending

Altijd gratis verzending boven de €35,-!

Eigen voorraad:

Als je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, versturen wij deze dezelfde werkdag nog. Dit betekent in 95% van de gevallen, dat het pakketje de volgende dag wordt afgeleverd. Helaas zijn we hiervoor volledig afhankelijk van PostNL & DHL en als deze het druk hebben, dan loopt de levertijd van jouw pakket ook op.

Verzending behang:

Behang wordt doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen vanuit ons verstuurd en geleverd. We zijn hiervan afhankelijk van de behangfabrikant en de bezorgdienst hiervan, dus we kunnen niet ten alle tijden garanderen dat het ook daadwerkelijk binnen 2 werkdagen wordt afgeleverd. Houdt hier rekening mee tijdens het plannen van werkzaamheden, dat er altijd 1 tot 2 dagen extra speling in zit.

Ons behang wordt in veel gevallen direct vanuit de fabrikant geleverd. Dit omdat we een grote collectie hebben, en het bijna onmogelijk is dit zelf voorradig te houden. Normaliter geldt 1 tot 2 werkdagen levertijd. Soms kan het helaas gebeuren dat de fabrikant geen voorraad meer heeft, dan komt er een week productietijd bovenop. Hiervan wordt je uiteraard van op de hoogte gesteld.

Arte:

Populaire nummers van Arte hebben wij voorradig liggen. Dit staat altijd vermeld bij het product. Op deze bestellingen geldt; voor 17:00 besteld, dezelfde dag nog meegegeven aan de vervoerder.

Veel nummers van Arte hebben wij niet voorradig en komen direct vanuit hun magazijn. Dan is de levertijd 1 tot 2 werkdagen na de eerst volgende werkdag van bestellen.

Let op: wij zijn geheel afhankelijk van vervoerders en drukte bij hun. Het kan voorkomen dat het bij hun erg druk is en dat de levering met een dag vertraagd. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Bestel het behang dus op tijd.

BehangExpresse

Dit behang bestellen wij per bestelling. Het duurt gemiddeld 1 tot 2 werkdagen voordat dit behang vanuit de leverancier aankomt bij de klant. Mocht iets niet voorradig zijn, dan wordt je hier vanzelfsprekend van op de hoogte gesteld.

BN-WALLS

Dit behang bestellen wij per bestelling. Het duurt gemiddeld 1 tot 2 werkdagen voordat dit behang vanuit de leverancier aankomt bij de klant. Mocht iets niet voorradig zijn, dan wordt je hier vanzelfsprekend van op de hoogte gesteld.

Casamance

Dit behang bestellen wij per bestelling. Het duurt gemiddeld 5 tot 7 werkdagen voordat dit behang vanuit de leverancier aankomt bij de klant. Mocht iets niet voorradig zijn, dan wordt je hier vanzelfsprekend van op de hoogte gesteld.

Retourneren

Soms kan het gebeuren dat het product niet bevalt. Dan kan je het product naturlijk annuleren! Je hebt 14 dagen de tijd dit aan ons door te geven, dan nog eens 14 dagen de tijd om het pakket bij ons te krijgen. Wij verwerken de retour dan binnen 14 dagen en storten het geld terug. De verzendkosten van een retour vergoeden wij niet.

Retourneren van behang:

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het behang met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Ben je nog niet helemaal zeker of het behang wel wat voor jou is? Vraag dan bij ons een gratis sample aan!

Uitzondering:

Op maat gemaakt behang, Arte behang, BehangExpresse behang, Casamance behang, Van Gogh behang, Riviera Maison behang of behang per meter (metrage behang) kan niet retour. Dit wordt namelijk speciaal voor de klant besteld.

Indien je een product wilt retourneren, stuur dan een mail naar klantenservice@muurmooi.nl met je bestelnummer en retourreden. Wij helpen je dan graag verder met jouw retour![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]