Verzending

Altijd gratis verzending boven de €35,-!

Als je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, versturen wij deze dezelfde werkdag nog. Dit betekent in 95% van de gevallen, dat het pakketje de volgende dag wordt afgeleverd. Helaas zijn we hiervoor volledig afhankelijk van PostNL, en als deze het druk hebben, dan loopt de levertijd van jouw pakket ook op.

Verzendingen tijdens feestdagen:

24 dec besteld – 28 dec geleverd

25 dec besteld – 28 dec geleverd

26 dec besteld – 28 dec geleverd

30 dec besteld – 4 jan geleverd

31 dec besteld – 4 jan geleverd

1 jan besteld – 4 jan geleverd

* Verzending behang:

Ons behang wordt direct vanuit de fabrikant geleverd. Dit omdat we een grote collectie hebben, en het bijna onmogelijk is dit zelf voorradig te houden. Normaliter geldt 1 tot 2 werkdagen levertijd. Soms kan het helaas gebeuren dat de fabrikant geen voorraad meer heeft, dan komt er een week productietijd bovenop. Hiervan wordt je uiteraard van op de hoogte gesteld.

 

Retourneren

Soms kan het gebeuren dat het product niet bevalt. Daarom kan je onze producten binnen 14 dagen retourneren! De verzendkosten van een retour vergoeden wij niet. Als we jouw retourzending goed hebben ontvangen, verwerken we deze binnen 3 tot 5 werkdagen en storten wij het aankoopbedrag binnen 1 tot 2 werkdagen terug!

Retourneren van behang:

Behang kan in de originele en gesealde verpakking geretourneerd worden binnen 14 dagen. Een rol mag niet opengemaakt zijn. Indien een rol is opengemaakt vergoeden wij 75% van het aankoopbedrag. Dit i.v.m. waardeverlies.

Indien je een productt wilt retourneren, stuur dan een mail naar klantenservice@muurmooi.nl met je bestelnummer en retourreden. Wij helpen je dan graag verder met jouw retour!