LET OP: momenteel is het gigantisch druk bij de bezorgdiensten. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat jouw pakket op tijd wordt afgeleverd. Bestel dus op tijd.

Verzending

Altijd gratis verzending boven de €35,-!

Als je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, versturen wij deze dezelfde werkdag nog. Dit betekent in 95% van de gevallen, dat het pakketje de volgende dag wordt afgeleverd. Helaas zijn we hiervoor volledig afhankelijk van PostNL & DHL en als deze het druk hebben, dan loopt de levertijd van jouw pakket ook op.

Verzendingen tijdens feestdagen:

24 dec besteld – 28 dec geleverd

25 dec besteld – 28 dec geleverd

26 dec besteld – 28 dec geleverd

30 dec besteld – 4 jan geleverd

31 dec besteld – 4 jan geleverd

1 jan besteld – 4 jan geleverd

* Verzending behang:

Behang wordt doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen vanuit ons verstuurd en geleverd. We zijn hiervan afhankelijk van de behangfabrikant en de bezorgdienst hiervan, dus we kunnen niet ten alle tijden garanderen dat het ook daadwerkelijk binnen 2 werkdagen wordt afgeleverd. Houdt hier rekening mee tijdens het plannen van werkzaamheden, dat er altijd 1 tot 2 dagen extra speling in zit.

Ons behang wordt in veel gevallen direct vanuit de fabrikant geleverd. Dit omdat we een grote collectie hebben, en het bijna onmogelijk is dit zelf voorradig te houden. Normaliter geldt 1 tot 2 werkdagen levertijd. Soms kan het helaas gebeuren dat de fabrikant geen voorraad meer heeft, dan komt er een week productietijd bovenop. Hiervan wordt je uiteraard van op de hoogte gesteld.

Retourneren

Soms kan het gebeuren dat het product niet bevalt. Dan kan je het product naturlijk annuleren! Je hebt 14 dagen de tijd dit aan ons door te geven, dan nog eens 14 dagen de tijd om het pakket bij ons te krijgen. Wij verwerken de retour dan binnen 14 dagen en storten het geld terug. De verzendkosten van een retour vergoeden wij niet.

Retourneren van behang:

Behang kan alleen in de originele en gesealde verpakking geretourneerd worden binnen 14 dagen. Dit geldt alleen niet voor alle behangmerken, dus lees onderstaande uitzonderingen goed. Een rol mag niet opengemaakt zijn. Ben je nog niet helemaal zeker of het behang wel wat voor jou is? Vraag dan bij ons een gratis sample aan!

Uitzondering:

Op maat gemaakt behang, Arte behang, BehangExpresse behang, Riviera Maison behang of behang per meter (metrage behang) kan niet retour. Dit wordt namelijk speciaal voor de klant besteld.

Indien je een productt wilt retourneren, stuur dan een mail naar klantenservice@muurmooi.nl met je bestelnummer en retourreden. Wij helpen je dan graag verder met jouw retour![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]