The Marker behang

De collectie The Marker van BN-WALLS is een prachtige behang collectie gebaseerd op, je raadt het al, een markeerstift! Prachtige strepen, vegen en andere creatieve patronen komen terug in deze collectie. Gecombineerd met de prachtige rustige kleurstellingen die dit behang biedt, creëer je een sfeervolle en warme wand. Weet jij al waar je dit gave The Marker behang gaat gebruiken?

 

Toont alle 19 resultaten

Toon zijbalk

Subtiele kleurstellingen

Dit behang van BN-WALLS bestaat uit vele kleurstellingen. Deze kleuren stralen rust en warmte uit. Hierdoor maak je een sfeervolle ruimte die gecombineerd met het rustige patroon ook luxe uitstraalt. Denk aan rustige blauwe, beige en grijze tinten. Deze tinten zijn goed te combineren met andere interieurkleuren. Weet jij al waar je dit gave behang gaat gebruiken?

Voelbaar reliëf

Om dit The Marker behang een nog gaver effect mee te geven zit er een mooi reliëf in verwerkt. De markeerstrepen en stippen zijn hierdoor voelbaar in het behang, waardoor dit behang nog meer vanaf de muur springt. Doordat dit behang op sterk vliesmateriaal is geproduceerd is het gemakkelijk aan de muur te plakken en strak glad te strijken.

The Marker x BN-WALLS

Deze gave behangcollectie is ontworpen door Stefan Scholten, een ontwerper werkzaam bij BN-WALLS. BN-WALLS is een Nederlands behangmerk, welke als één van de weinige dit behang op Hollandse bodem zelf produceert. Dit is meteen terug te zien en te voelen in de kwaliteit van het behang en de dikte van de behangrollen. Valt er perongeluk een vloeistof over? Geen zorgen, het behang is met een vochtig doekje gemakkelijk af te nemen!