Geen categorie

Rivièra Maison Behang – De eyecatcher voor aan jouw muur!

De Rivièra Maison is een nieuw behang collectie van BN-walls. Deze gave collectie pakt stukjes van de huidige trends en voegt zijn eigen twist aan de formula. Kwa design van de Riviera Maison ligt de focus vooral op zachte details en natuurlijke vormen. Dit maakt deze collectie perfect voor in jouw interieur als je op zoek bent naar iets nieuws en unieks. De designs van deze collectie zijn geïnspireerd door reizen rond de wereld . Dat is waar de vele designs met bladeren en dieren vandaan komen.

Behang op maat

Sommige behangen van de Rivièra Maison collectie kan je bij ons op maat bestellen. Om dat te doen kan je telefonisch contact met ons opnemen en een kijke nemen bij onze showroom. Dan kan je gelijk zien of de behang er uit ziet als op de website en of je behang uiteindelijk wilt aanschaffen. Dit maakt het ideaal omdat je makkelijker een goede keuze kan maken. De nieuwe behangen van de Riviera Maison collectie komen ook in deluxe versies. Deze speciale behangen worden dikker bedrukt waardoor je een hoge kwaliteit gevoel zal krijgen bij het aanraken en het bekijken van het behang.

Klimaat verandering tegen gaan met DigiGreen

De nieuwe Riviera Maison komen ook in speciale digi green versies. Deze behangen zijn volledig recyclebaar wat het ideaal maakt. We moeten alles doen om de klimaat verandering tegen te gaan. Door deze optie te kiezen voor je Riviera maison behang dan help je mee met een gezondere wereld. We streven naar een wereld waar alles recyclebaar is. Je ontvangt een prachtige behang en je helpt ook nog een mee aan het verbeteren van de natuur. Goed bezig!

Unieke Behangen

De Riviera maison behangen komen in een wijde selectie. Je kan van alles vinden in de nieuwe Riviera Maison collectie. Van wat simpeler designs die je heel gemakkelijk kan implementeren in je interieur. Je hebt natuurlijk ook vele behangen met een robuuste design die dieren of bloemen bevatten. We raden deze behangen aan want ze lijken net echt. Daarom zijn de Rivièra maison behangen een echte aanrader. voor in je huis of kantoor. We bieden een hele boel verschillende behangen aan bij muurmooi die ook perfect zouden passen bij jouw interieur. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de vorige Riviera Maison collectie. De Fata Morgana Grijs is een behang van de vorige Riviera Maison collectie en laat zien wat de nieuwe collectie ook speciaal maakt. Het is een hoge kwaliteit behang met verschillende planten en bloemen. Een perfecte behang om op te hangen in je woonkamer!