Breng de 80’s terug in huis

Back to the eighties. Breng het retro gevoel van vroeger terug met retro behang. Het behang van de jaren ‘70 en ‘80 komt steeds vaker voor in de moderne huiskamers. Deze jaren brengen een nostalgisch gevoel naar boven. Daarnaast zorgen de kleuren en prints voor een authentieke en gezellige sfeer in de ruimte. Bij MuurMooi kan je veel verschillende soorten Retro behang online bestellen. Denk hierbij aan Retro behang in diverse kleuren en geometrische prints.

Toont alle 13 resultaten

Toon zijbalk

Hip & trendy met een vleugje van vroeger

Tegenwoordig gaat alles heel snel de werkomgeving verandert continu ook de technologie ontwikkelt zich in rap tempo. En dit alles resulteert bij veel mensen in stress. Mensen denken hierdoor steeds vaker aan de tijden van vroeger en willen graag terug naar die tijd. Echt Retro behang is moeilijk te verkrijgen, duur, en moeilijk te plaatsen. Het voordeel van nu is dat retro behang makkelijk te maken is. De technologie van nu kan elk patroon wat jij maar kan bedenken, namaken. Hierdoor hoef je niet opzoek te gaan naar dure oude rollen. Bovendien is het retro papier van nu veel duurzamer en makkelijk aan te brengen.

Behang gekleurde vormen

Retro behang met leuke gekleurde vlekken. Dit geeft een gezellige sfeer in huis! Warme kleuren zorgen voor een mooi effect in huis. En ook gemakkelijk te plakken op de muur omdat het vliesbehang is.

Retro behang donkerbruin

Met dit behang maak je een waar kunstwerk van de muur. Hierdoor creëer je een authentieke sfeer. Gaaf retro bloemen behang! Groene en oranje gekleurde bloemen zorgen voor een retro look! Hiermee creëer je een gezellige en warme sfeer in de kamer. Breng de 80’s terug in huis.

Bekijk ons online aanbod van retro behang

Bij MuurMooi vind je verschillende vormen van de meest klassieke retro behang. Contrast in vorm en kleur goed gecombineerd, geven dat retro gevoel waar je naar zoekt. Als je dit gevoel graag in huis wilt hebben raden wij aan om een kijkje te nemen naar vintage of retro behang. Het is anders dan normaal en zal niet snel vervelen. Wij beschikken over een groot assortiment hierdoor kan je verschillende opties bekijken en zo vinden wat het beste bij je past.

Retro behang online bestellen?

Op zoek naar kwalitatief retro behang? MuurMooi biedt verschillende mogelijkheden en onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Neem gerust contact met ons op via 0320 320 007 of stuur een e-mail naar klantenservice@muurmooi.nl. MuurMooi, scherpe prijzen, snelle levering.