Geen categorie

Oldschool retro behang

behangexpresse 7313

We gaan terug in de tijd naar de jaren 70 en 80: de geometrische prints. Jaren 70 behang is weer helemaal terug van weggeweest. Alle retro spullen worden massaal gekocht en opgenomen in het interieur. Dan kan het retro behang natuurlijk niet achterblijven. Wil je meer weten over deze behang trend? Lees dan veder.

Jaren 70 behang oranje

Vroeger waren alle oranje bruine tinten helemaal hip. Tegenwoordig komen deze kleurencombinaties steeds meer voor. Denk aan de bruinleren plofbanken, houten bijzettafels en oranje vloerkleden. Deze warmen tinten zorgen voor een warm interieur. Hier dachten ze vroeger ook over na. Nu worden de geometrische prints in een nieuw jasje gestoken en gecombineerd met allerlei andere kleurencombinaties. Denk aan goud, blauw en groen. Deze kleurencombinaties gaan perfect samen met allerlei meubels van nu. Niet alleen de woonkamer kan een jaren 80 behangetje gebruiken, maar ook de slaapkamer. Kies voor deze toffe print achter het bed. Hierdoor creëer je een eyecatcher in de slaapkamer. Deze prints zijn prachtig om uren naar te kijken.

Gebogen retro behang

Vaak worden de geometrische prints als een drukke print ervaren. Het is daarom de kunst om het zo goed mogelijk te combineren met de rest van het interieur. Bedek alleen een wand met het retro behang en laat de kleuren doortrekken in de meubels. Zo wordt het een geheel en oogt het rustig. Het gebogen retro behang is ideaal voor bijvoorbeeld de woonkamer. Deze bogen zijn in verschillende groottes verkrijgbaar bij Muurmooi. Het grote bogen behang lijkt de kamer hoger te maken. Ook is deze print vrij rustig van kleur en goed te combineren met andere jaren 80 items. Het blauwe boogjes behang is voorzien van kleinere boogjes. De kleurencombinatie van blauw en grijs, past fantastisch bij elkaar. Dit
retro behang kan daarom makkelijk bij iedere woonstijl. Combineer het met zwarte meubels en het geeft een industriële look.

Kijk je ogen uit door het kleurrijke retro behang

Behang waar je uren naar kan kijken, omdat er zoveel verschillende kleuren zijn. De tinten sluiten elkaar aan, samen met het retro motief. Deze eyecatchers zijn fantastisch in bijvoorbeeld de gang of slaapkamer. Ook is het retro behang geschikt voor de kinderkamer. Deze kleurrijke motieven brengen de kinderkamer veel vreugde. Zo is zelfs de kinderkamer hip en trendy.

Retro behang kopen

Benieuwd naar het aanbod van Muurmooi? Ga je voor retro behang oranje bruin? Of toch voor retro behang blauw? Genoeg keuze in het assortiment van Muurmooi. Alle retro behangetjes worden geleverd in 4 rollen van 50 cm breed en 280 cm hoog. Een pakket is genoeg om een muur van 2 meter te voorzien van een prachtig geometrisch motief. Blijf bij en mis de oldschool trend niet! Is het retro behang niet wat je zoekt? Geen probleem, Muurmooi biedt diverse muurdecoraties en behangen in verschillende kleuren en prints. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de wandrekken. Alles is veilig en snel te bestellen, mede door de fantastische service van Muurmooi. Dus, voor welk behang ga jij?