Geen categorie

Muurtrend: memoboard

Magneetbord rond

Belangrijke afspraken worden niet meer vergeten, foto’s van gezinnen worden magnetisch opgehangen en herinneringen worden gedeeld. Kortom, alles is mogelijk met memoborden. Wil je weten welke verschillende memoborden er zijn? Of welke het beste bij jouw interieur
past? Lees dan veder.

Magneet memobord

Deze toffe magnetische memoborden zijn ideaal in het kantoor. Door de rustige, maar stoere uitstraling, is deze geschikt voor iedere woonstijl. Belangrijke afspraken kunnen gemakkelijk worden opgehangen, maar ook makkelijk worden verwijderd. Daarnaast kunnen alle visitekaartjes gemakkelijk worden opgehangen. Of mooie herinneringen zoals foto’s. Maak het magnetische memobord helemaal eigen, door de vrije keuze in magneten. Bewaar je van elke reis een koelkastmagneet? Dan kun je deze magneten ophangen op dit memoboard. Naast dat het ronde memobord geschikt is voor de werkplaats, is het ook fantastisch voor kinderen. Kinderen kunnen hier hun tekeningen en zelfgemaakte knutsel aan ophangen. De memoborden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je kiezen tussen een memobord in het zwart, rood, zandbruin, wit, roze en mintgroen. Nog een groot voordeel is de bruinleren band. Naast dat deze band het design extra uniek maakt, is het hierdoor ook gemakkelijk op te hangen.

Metalen memorek

Metalen memorekken zijn over het algemeen kaal. Dit geeft genoeg ruimte om jouw creativiteit weer te geven. Alles is mogelijk met deze memoborden. Van mooie kralenkettingen ophangen tot kleine droogbloemen ophangen. Maak dit memobord helemaal eigen. Ook kun je zelf de knijpers bepalen waarmee je de versieringen gaat ophangen. Het zwart metalen memobord is niet alleen in de rechthoekige vorm verkrijgbaar, maar ook in een dieren vorm. Muurmooi biedt memoborden in de vorm van een hert en olifant. Naast dat de memoborden er super leuk uitzien, is het een perfect cadeautje om te geven of te krijgen. De metalen memoborden hebben een stoere uitstraling en zijn geschikt voor iedere leeftijd. Voor kinderen is het leuk om verschillende dingen in het memobord te hangen. En voor volwassenen is het een eyecatcher aan de muur in de woonkamer.

Unieke memoborden

Naast de metalen memorekken die je vaak op Pinterest voorbij ziet komen, biedt Muurmooi ook unieke metalen memoborden in diverse kleuren. Deze memoborden zijn uniek door de verschillende hoogtes. De houten hangers en planken geven het memobord een extra touch. Ook is het een magnetisch memobord. Hierdoor kun je alle herinneringen op het bord hangen met een magneet. Het bord geeft een extra ruimte op muur. Er kan veel worden opgehangen of worden opgezet. Denk aan mooie planten of sieraden aan de hangers. Voor een fris item aan de muur, is het witte magnetische memobord de juiste keuze. Naast wit, is dit memobord verkrijgbaar in zwart, roze, zandbruin en mintgroen. Laat de creativiteit de gang gaan en versier je eigen unieke memobord.

Nog meer muurdecoratie bestellen?

Weekplanners, ronde memoborden, metalen memorekken of magnetische memoborden? Allemaal even leuk om de saaie muur een touch te geven. Muurmooi biedt de memoborden allemaal in diverse kleuren. Naast memoborden, is het assortiment gevuld met andere muurdecoratie. Bekijk de Karlsson klokken eens. Of de art-posters, die perfect passen bij de memoborden. Alles is gemakkelijk en veilig te bestellen, onder andere door de fantastische service van Muurmooi. Welke muurdecoratie past het best in jouw interieur?