Geen categorie

Kom alles te weten over onze mango houten wandrekken

Wandrek rond 100 cm

Ben jij geïnteresseerd in mango houten wandrekken? Wil jij weten hoe je deze toffe houten wandrekken kunt stijlen in bijvoorbeeld jouw woonkamer? Of ben je nieuwsgierig naar de productie van mangohout? In dit stukje tekst vertellen wij alles wat jij moet weten over mango houten wandrekken en hoe je ze kan bestellen!

Terug naar het begin: Hoe wordt mangohout gemaakt?

Mangohout is afkomstig van de mangoboom. Zoals je misschien al kan raden groeien aan deze boom mango’s. Deze bomen komen alleen voor in warme landen zoals Australië. Als de mangoboom ouder wordt, waardoor het zijn vruchten niet meer kan dragen, is de mangoboom economisch minder waard. Het mangohout wordt niet weggegooid, maar gebruikt als productie voor in dit geval mango houten wandrekken. Dit maakt mangohout een duurzaam product. Daarnaast worden de oude mangobomen vervangen voor nieuwe bomen. Dit is dus een enorm voordeel aan mangohout!

Elke mango houten wandmeubel is uniek

Alhoewel het allemaal dezelfde houten wandrekken zijn, verschilt het mangohout per wandrek. Dit komt door de kleuren hout die per boom verschillen, maar wel mooi in elkaar overlopen. Naast dat mangohout duurzaam is, is het ook nog eens uniek. In elk ronde mangohout wandrek zijn de kleuren hout anders vermengd. Daarnaast passen de mango houten wandrekken hierdoor bij elke woonstijl. Er zijn verschillende soorten mango houten wandrekken. De meeste zijn gemaakt van metaal, wat een industriële uitstraling geeft. Maar ook deze wandrek zwart metaal en hout zijn geschikt voor elk interieur. Naast vierkante mango hout wandrekken kun je ook kiezen voor een rond model. Dit ronde wandrek van mangohout is ook gemaakt van staal. En ook dit ronde model past bij ieder interieur.

Houten wandrek voor ieder plekje aan de muur

De combinatie van mangohout en staal gaat goed samen met iedere woonstijl. Ook passen de wandmeubels in elke plek in het huis. Zoals een wandrek voor de keuken. Of wat dacht je van een stoere uitstraling, door een wandrek van metaal en mangohout op te hangen in de woonkamer. Heb je al eens gedacht aan houten wandrekken voor buiten in de overkapping? Dit breekt de saaie muur en maakt de overkapping een stuk huiselijker. Wel moeten de wandrekken natuurlijk op de muur passen. De wandrekken van Muurmooi zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo kan je kiezen uit een wandrek van 80 cm, 100 cm en nog veel meer.

Vaas, foto’s en geurkaarsen in mangohout wandrek

Het houten wandrek hangt, maar wat is leuk om erin te zetten? Een industrieel rond wandrek met verspringende planken, zorgen voor een leuk verschil in hoogte. Hier zou je niet te veel spullen moeten neerzetten, want dit kan snel erg druk ogen. Wat je wel zou kunnen neerzetten zijn vazen en kaarsen. Ook zijn verschillende hangplanten leuk om in de houten wandmeubels neer te zetten. Daarnaast kun je ook lampjes, foto’s en andere hebbedingen in het rode mangohouten wandrek neer zetten. Verlichting toevoegen in de wandmeubels geeft extra sfeer in het huis. En je toffe mangohout wandrek valt dan sneller op.

Mango houten wandrekken bestellen

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden? Muumooi biedt een ruim assortiment mango houten wandrekken aan. Deze houten wandrekken kun je makkelijk bestellen en worden zo snel mogelijk jouw kant op gestuurd. Wil je nog even veder kijken? Dat kan! Muurmooi biedt verschillende producten aan die jouw muur helemaal kunnen opfleuren. Van behang tot klokken, alles wat je nodig hebt om jouw muur te laten stralen, kan je vinden bij Muurmooi.