Geen categorie

Interieur trend: Bloemen behang voor elk interieur

Pioenrozen behang

Het bloemenprintje op de muur komt weer helemaal terug in het interieur. Ook jij kan niet achterblijven op deze bloemen trend. Daarom laten wij verschillende stijlen bloemen behang zien voor elke plek in het huis.

Klassieke bloemen behang voor in de slaapkamer

Iedereen heeft een eigen stijl voor zijn of haar interieur. Zo ook voor bloemenprint behang. Je kunt bij Muurmooi uit verschillende bloemprint behang kiezen, zoals klassiek bloemen behang, tropische planten behang of getekende bloemen behang. Is de muur in de slaapkamer een beetje saai? Fleur de wand op met een bloemenprint, zo creëer je een eye- catcher in de slaapkamer. Om de slaapkamer niet helemaal een drukke boel te laten ogen, is het verstandig om te kiezen voor rustige meubels. Hierdoor springt het bloemen fotobehang er nog meer uit.

Hoe meer kleuren bloemen hoe vrolijker

Naast verschillende prints en stijlen bloemetjesbehang, biedt Muurmooi ook verschillende kleuren en grootte aan bloemen. Je kan het zo gek en vrolijk nog niet bedenken. Van zwart wit bloemen behang tot paars bloemen behang. Bijvoorbeeld het rustige kleuren bloemen behang staat leuk in de woonkamer bij de bank. Ook kan je met het rustige kleuren bloemen behang meer nadruk leggen op de meubels. Je zou een felgekleurde bank tegen een zwart wit bloemen muur aan kunnen zetten. Of je kiest voor alleen maar lichte tinten. Dan behoud je een landelijke woonstijl, maar wel met een vleugje bloemenprint.

Het felle kleuren bloemen behang is heel vrolijk. Dit maakt het bloemen behang geschikt voor de kinderkamer. Ook kunnen felle kleuren bloemprints zoals blauw, rood en paars perfect in het interieur. Misschien heb je wel een klein zithoekje dat een kleur kan gebruiken? Fleur deze op met een felle kleur bloemen behang en een heerlijke stoel die bij de bloemenprint past. Zo hoef je niet gelijk de hele wand in een felle bloemenprint te doen, maar begin je met een klein hoekje. Naast felle of rustige kleuren bloemenbehang, kan je ook kiezen uit verschillende formaat bloem. Minimalistische bloemen behang staat goed achter een wandkast in bijvoorbeeld de gang. Grotere bloemen fotobehang wordt vaak gebruikt als een uitblinker. Deze staan fantastisch in de woonkamer tegen een rustige bank aan. Zo kun je elke kleur en grote bloemenprint behang op verschillende manieren stijlen.

Andere behang prints

Wil je graag de muur opvrolijken, maar zijn behang met bloemen niet echt jouw ding? Geen paniek, Muurmooi heeft naast bloemenprints ook nog andere prints beschikbaar. Deze prints passen net als de bloemen behang in ieder interieur. Ook voor liefhebbers die geen nieuw behang willen, maar wel een nieuw interieur, kan je bij Muurmooi terecht. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de wandrekken. ​