Geen categorie

Houtlook behang: murentrend

Passion for materials 7408


Behang met houtprint is helemaal terug dit jaar. Dit warme houten behang is geschikt voor iedere interieur. Daarnaast lijkt het houten behang net echt, waardoor je dezelfde sfeer van echt hout het huis binnenhaalt. Er zijn verschillende soorten houten behang. Wil je meer weten over dit behang? Lees dan veder.

Steigerhout behang en sloophout behang

Steigerhout is het bekendste hout van Nederland. Dit kan je herkennen aan het mooie ruige gevlamde houtmotief. Het stoere behang staat prachtig achter het bed in de slaapkamer of achter een mooi kastje in de woonkamer. Bij steigerhout is elk stukje hout in het behang anders. Hierdoor creëer je de warme sfeer in huis. Het sloophout behang is nog ruiger dan het steigerhout behang. Ook bij het sloophoutmotief zit verschil in kleur en tinten. Perfect om een klein stukje van de wand mee te beplakken.

Klassiek behang met houtmotief

Naast deze houtmotieven biedt Muurmooi ook andere houtmotieven behang aan. Hout wordt meestal gezien als iets ruigs en stoer, maar Muurmooi biedt ook klassieken behangmotieven. Het behang met houtstructuur is symmetrisch, waardoor het behang klassiek oogt. Geschikt voor de woonkamer of slaapkamer. Door het mooie diepte spel, komt het behang echt tot leven. Het hout vliesbehang is ook geschikt voor de kinderkamer of babykamer. Zo geef je de kinderkamer een warme sfeer zonder warme kleuren. Laat je inspireren en geef een meubel een tweede leven. Het behang is een hartstikke leuk alternatief om meubelen een nieuw leven in te blazen.

Behang met houtlook bestellen bij Muurmooi

Ben je geïnteresseerd in het aanbod van Muurmooi? Ga je voor het klassieke behang met houtmotief? Of voor het steigerhout behang? Bekijk naast het houtbehang ook het andere behang van Muurmooi. Laat je inspireren door het aanbod aan wanddecoratie en bestel snel en veilig via de webshop. Voor vragen over de producten, levering of betaling kun je altijd mailen naar: klantenservice@muurmooi.nl