Hout behang

Ben jij iemand die graag buiten is? En ben jij liefhebber van de natuur?Breng dan een stukje van buiten naar binnen. Houten behang zorgt direct voor een warme en gezellig sfeer. Behang met houtprint, is tegenwoordig niet meer weg te denken. Wil jij in een stoere sfeer creëren, dan is steigerhout behang het behang wat jij moet hebben.

Toont alle 10 resultaten

Show sidebar

Steigerhout, sloophout en andere houtstructuren behang

Met een sloophout look in je kamer creëer je een sfeervolle en warme ruimte. Het voegt gezelligheid en karakter toe aan je woon of slaapkamer. Steigerhoutbehang laat zich makkelijk combineren met rustieke, verweerde meubelen en strakke moderne lijnen. Sloophout behang voor een industriële look in de kamer! Een mooi behang met afwisselende houtsoorten. Behang met houtstructuur voor een warme sfeer in jouw woonkamer. Ga voor een stoere wand: Mooi behang met een robuuste uitstraling. Dit zorgt voor een stoere look. Gemakkelijk te plakken op de muur omdat het vliesbehang is. Steigerhout behang is hier bij uitstek voor geschikt.

De voordelen van een houtlook behang:

  • Houtlook behang is sfeervol en trendy;
  • Houtlookbehang is een goedkopere optie dan echt hout;
  • Houtlookbehang is makkelijk te bevestigen en geeft direct het
    gewenste effect;

Houtlook behang online bestellen?

MuurMooi biedt verschillende mogelijkheden en onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Neem gerust contact met ons op via 0320 -320 007 of stuur een e-mail naar klantenservice@muurmooi.nl MuurMooi, scherpe prijzen, snelle levering.