WAAROM EEN CANVAS POSTER?

Canvas Posters voordelen
Canvas wordt tegenwoordig erg veel gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo ook in het product canvas poster. Maar wat maakt canvas zo geschikt als poster? En wat is canvas eigenlijk? Meer informatie over canvas lees je op deze pagina.

Een canvas poster is een linnendoek met daarop iets geprint. Dit linnendoek wordt vaak gespannen op een houten frame om de poster mooi strak te krijgen. Hierdoor krijg je een 3D-effect. De canvas poster komt dan als het ware tot leven op je muur! Dit geeft een erg gaaf effect aan een interieur.

Canvas is gemaakt van hennepvezels. Doordat deze hennepvezels op een speciale manier met elkaar verweven worden, wordt de poster erg sterk. Dit is ook gelijk een enorm voordeel van een canvas poster. Een canvas poster scheurt veel minder snel dan een papieren variant. Dit maakt dat canvas posters ook heel lang mee gaan.

Door de speciale techniek van het weven en printen op canvasdoek, verkleurt de poster nooit. Dit in tegenstelling tot poster gemaakt van papier. Als deze te lang in de zon hangt, kan het bedrukte papier op den duur verkleuren, wat je uiteraard niet wilt.

Door gebruikt te maken van erg goede printers worden onze canvas posters erg scherp in HD bedrukt. Hierdoor heb je altijd een super scherpe poster waar de kleuren vanaf spatten! De ‘A womans look‘ canvas poster is hier een mooi voorbeeld van!

Kortom, kiezen voor een canvas poster in plaats van een poster van papier kent aardig wat voordelen: de poster is erg stevig door de krachtige weef techniek, doordat hij gespannen wordt op een houten frame zorgt dit voor extra diepte en door gebruik te maken van super printers krijg je een enorm scherpe poster met erg mooie kleuren!