Geen categorie

Behang met grafische print: ultieme eyecatcher

Timeless 7160

Grafische vormen maken de woonkamer dynamischer en spannender. Het behang creëert een enorme aantrekkingskracht en is een typische eyecatcher. Het prachtige vormen en lijnenspel geven de muur een chique en strakke uitstraling. Ben je benieuwd naar het grafische behang? Lees dan veder.

Inspirerende grafische vormen behang

Muurmooi biedt verschillen printen in het grafisch behang. Dit grafische modernistische behang is opgebouwd uit diverse lijnen, cirkels, driehoeken, ruiten en andere geometrische patronen. Ideaal om de muur op te vrolijken. Daarnaast zit er zo veel diepte in het behang, dat je er uren naar kan blijven kijken. De warme tinten in het behang maken een warme sfeer in het huis. Het grafisch behang is daarom ook geschikt voor iedere plek in het huis. Achter de bank staat het grafische behang fantastisch, maar ook in de slaapkamer komt het behang goed tot zijn recht. Daarnaast kan je leuk spelen met de dynamiek van het behang. Verschillende lijnen die door het behang trekken, kun je door het huis meenemen. Een ronde spiegel op een grafisch lijnen behang plaatsen, kan het huis speelser maken. Maak je huis nog speelser door met het grafische vormen behang de meubels te pimpen. Geef dat saaie nachtkastje een opknapbeurt.

Zwart wit grafisch behang

Naast de prachtige warme tinten die het behang hebben, biedt Muurmooi ook het prachtige zwart witte behang met grafische patronen. Ideaal als de kamer toch een opknapbeurt nodig heeft, maar de basis met een kleur al is gezet. Het gelijke vormen behang staat sfeervol in de gang met een mooie spiegel en kapstok. Het behang geeft een moderne en chique sfeer in huis. Het ongelijke grafische patronen behang is speelser en spannender. De diepte en schaduwen die het behang bieden is ontelbaar. Elke lijk is anders neergezet in de tekening. Het grafische patroon maakt het behang heel interessant en onderscheid zich van andere. De keuze van zwart wit is daarentegen makkelijk te combineren met de huidige woonstijl. Ook op de kinderkamer kan dit grafische patronen behang goed tot zijn recht komen.

Grafisch behang kopen bij Muurmooi

Muurmooi biedt een ruim assortiment aan behang, waaronder geometrisch behang. Van zwart wit kleuren tot warme huiselijke tinten. Maak een afspraak om het behang in het echt te zien. Laat je inspireren door het aanbod van Muurmooi. Daarnaast levert Muurmooi uitstekende service en kan je snel en veilig betalen. Ben jij er al uit? Wordt het grafisch zwart wit behang? Of toch het gekleurde geometrische patronen behang? Bekijk ook de andere wanddecoraties die Muurmooi te bieden heeft. Neem eens een kijkje bij de wandrekken.